Bij restaurant Bij Robbert in Bodegraven staat gastvrijheid op de eerste plaats. De inrichting is warm en sfeervol. In de keuken staan creativiteit, culinair vakmanschap en dagverse producten centraal. Bezoekers komen graag terug dankzij de gevarieerde menukaart en de persoonlijke aandacht van de bediening.

Eigentijds en verrassend
Eten en genieten staan bij ons voorop. Onze kaart is een voorbeeld van wat we vandaag de dag ‘de moderne keuken’ noemen.

  • Eigentijdse gerechten met verrassende, nieuwe smaakcombinaties
  • Wisselende maandmenu’s
  • Elk seizoen nieuwe gerechten op de kaart
  • Speciaal light menu
  • Kindermenu’s

P.S. We bereiden de gerechten in Rapsodi-olie uit Zweden. Een smaakvol en gezond alternatief, vetarm en lactosevrij. Dieetwensen? Wij houden er rekening mee.

Vakmanschap
Robbert Goedhart, oprichter en eigenaar van Restaurant Bij Robbert in Bodegraven, heeft een jarenlange en internationale horeca-ervaring. Hij heeft met succes koksopleidingen in Nederland en België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants en eetcafés weet Robbert dus perfect culinair genieten inhoud te geven: lekker eten in een huiselijke, ontspannen sfeer.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 17:30 – 21:00
woensdag 17:30 – 21:00
donderdag 17:30 – 21:00
vrijdag 17:30 – 21:00
zaterdag 17:30 – 21:00
zondag 17:30 – 21:00

Contactgegevens