Bonjour Deli-Plaza maakt heerlijke broodjes voor u. Daarnaast kunt u ook genieten van een kopje koffie met een stukje taart of een super wafel.

ONDERNEMER VAN DE WEEK – 27 augustus 2021

De ondernemer van de week is Jasper van Ouwerkerk van Supervlaai Bodegraven!

Jasper: Supervlaai ben ik begonnen omdat er een gat lag in de markt. We hebben geen Limburgia of Multivlaai in de buurt en toen de Vlaai inn aan de Oudbodegraafseweg verdween ben ik in dat gat gesprongen door de online markt hierin aan te spreken.

Hiervoor heb ik o.a. gewerkt bij Sportcentrum de Kuil in Bodegraven waar ik begon als beheerder en uitgroeide tot in de technische ruimten van het zwembad. Hier werkte ik o.a. aan de waterkwaliteit.

Ik heb als achtergrond een koksopleiding en heb op verschillende horecalocaties gewerkt dus de voorliefde voor food had ik al. Ik kreeg de mogelijkheid om Bonjour Deli Plaza over te nemen en ben hier ook nog steeds eigenaar van.

Toen ik begon met Supervlaai wist ik dat ik een online service wilde aanbieden waarbij mensen hun taart bestellen en wij deze bij je thuisbezorgen. Inmiddels bezorgen we deze bij je thuis met onze nieuwe maar klassieke ijscowagen. We doen naast onze taarten ook ambachtelijk ijs. Hiermee voorzien we evenementen en bijvoorbeeld bruiloften. Onze ijscowagen valt erg op en is een graag geziene eyecatcher op evenementen.
Zo hebben we bijvoorbeeld vier basisscholen voorzien van heerlijk ijs op de laatste schooldag voor de vakantie.
Benieuwd naar onze ijswagen? Op Jam in the Park op 11 september staat de wagen met ons heerlijke ijs!
Voor meer informatie over Supervlaai en de truck kijk je op www.foodtruckbooking.com en www.supervlaai.nl

Openingstijden

maandag 9.00 – 17.30
dinsdag 9.00 – 17.30
woensdag 9.00 – 17.30
donderdag 9.00 – 17.30
vrijdag 9.00 – 21.00
zaterdag 9.00 – 17.30
zondag gesloten

Contactgegevens