Vrijdag 28 november 1997 opende Dali “Artistique” haar deuren aan de Oude Markt in Bodegraven. De salon is opzettelijk klein gehouden om een warme intieme sfeer te creëren waarin alle aandacht naar de klant gaat. We werken met een enthousiast team van 4 topstylisten en 1 young talent. Kwaliteit en individualiteit staat bij ons op de eerste plaats.

Een goed kapsel maak je samen met de klant. Een kapsel moet functioneel en draagbaar zijn. Samen met de klant wordt vooraf een analyse gemaakt van het soort kleur en de nuances die je aanspreken. We overleggen uitgebreid de wensen en mogelijkheden met de klant en houden rekening met gezichtsvorm, huidskleur en hoe de klant het kapsel wil dragen. Daar gaan we zo creatief mogelijk mee om zodat we de klant een uniek persoonlijk beeld meegeven. Het zit ‘m tenslotte in de mix die het uiteindelijke eindresultaat bepaalt.

Wij zijn een Sebastian Elite Salon, wat inhoudt dat wij verplicht zijn diverse cursussen van hoog niveau te volgen om voorop te blijven op het gebied van knip- en kleurtechnieken. Mode verandert snel en dit vereist veel creativiteit van de kapper. Door gemiddeld 15 cursussen per jaar te volgen blijf je geprikkeld het beste uit jezelf te halen. Dit doen we o.a. bij Mogeen (Hairdresser of the Year 2011), Leco van Zadelhoff, Bert de Zeeuw en Sebastian International.

Onze specialiteit is het knippen van krullen. Eind jaren tachtig, toen de trend was ‘hoe meer krul hoe beter’, hebben wij de technieken geleerd om krullend haar zó te knippen dat het niet pluist, veel volume krijgt maar vooral dat er een mooie krul ontstaat. Daarbij werken we alleen met de beste producten, welke niet getest zijn op dieren en 100% milieuvriendelijk zijn en die geen parabenen en sulfaten bevatten.

Ook op het gebied van haarverlenging en haaraanvulling met natuurhaar leveren wij service op maat. Wij werken met de beste en nieuwste producten, waaronder Great Lengths, Haircontrast en Flip-in Hair waarbij je binnen 1 minuut meer lengte en volume hebt zonder clips of andere aanhechtingen. Verkrijgbaar in elke kleur en op maat gemaakt.

Al onze prijzen zijn all-in, dit houdt in: inclusief shampoo, conditioner en alle gebruikte styling en finishing producten die voor uw haar geschikt zijn. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als extra service geven wij make-up advies, wij laten u zien hoe u binnen 5 minuten een complete natuurlijke make-up kunt aanbrengen. Deze make-up is 100% mineraal en ook dierproefvrij.

Zit u met uw handen in uw haar en heeft u advies nodig? Kom langs of maak een afspraak, wij helpen u graag.

Contactgegevens