Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Stomerijservice
Je kunt je stoomgoed vakkundig laten reinigen bij onze winkel.

Fotoservice
Je kan bij ons je persoonlijke foto’s bestellen, laten ontwikkelen en af laten drukken.
Dit allemaal tegen een scherpe prijs!

Kentekenoverschrijving
Als je een voertuig koopt, moet je als nieuwe eigenaar het kentekenbewijs zelf op jouw naam laten overschrijven. Dit kan je bij ons in de winkel doen. Voor het overschrijven van een kentekenbewijs moet je minstens 18 jaar zijn en in Nederland wonen.

Voor een kenteken overschrijving heb je de volgende documenten nodig:

  • Een Nederlands legitimatiebewijs
  • Het tenaamstellingbewijs
  • Het overschrijvingsbewijs

PostNL Pakketpunt
Je kunt je pakket ophalen, versturen of retourneren wanneer het jou uitkomt.

Postagentschap
Bij ons kan je terecht voor het versturen, retourneren en ontvangen van je pakketten, (aangetekende)brieven en poststukken.

Pasfotoservice
In onze winkel kan je professionele pasfoto’s laten maken volgens de gestelde richtlijnen.

ING-Servicepunt
Bij ons kan je als ING klant veilig en vertrouwd geld opnemen en storten. Maar ook het uitreiken van documenten zoals pincodes en wachtwoorden gebeurd bij ons.
Het is mogelijk om bij ons tussen de 0 en € 10.000 op te nemen. Wil je meer dan € 1.000 opnemen, dan dien je eerst jezelf te identificeren met een geldig legitimatiebewijs.

Contactgegevens