Een all-in-one-store voor je nieuwste look!

De meest hippe en trendy men, women & jeans wear verdeeld over ca 240m2 in hartje Bodegraven!

Winkelen bij Pull of Polo moet avontuurlijk en spannend blijven en daar zijn we ons heel goed van bewust. Wisselende collecties in steeds een ander sfeertje, maar toch een vertrouwd en persoonlijk winkelgevoel, dat is wat Pull of Polo te bieden heeft.

MEN:
Bertoni, Bjorn Borg, Cast Iron, Dstrezzed, Matinique, Meyba, No Excess, Pepe Jeans, Pig & Hen, PME Legend, State Of Art, Wrangler.

WOMEN:
Circle of Trust, Dept, Esprit, Esqualo, Geisha, LTB Jeans, Meyba, Para-Mi, Please, Street One, Tramonta, YAYA.
.
.
.

ONDERNEMER VAN DE WEEK – 7 mei 2021

De ondernemer van deze week is Kim de Haan van PULL OF POLO

“Ik ben sinds maart 2019 eigenaar van Pull of Polo, nu 2 jaar. Hiervoor heb ik een opleiding detailhandel gedaan waarna ik bij het Lieverdje heb gewerkt zoń 4 jaar. Daar is het begonnen, mijn liefde voor het vak, de mode en de detailhandel. Op een gegeven moment dacht ik dat ik iets anders wilde en heb ik een aantal jaar van alles gedaan, van op de taxi tot accountmanager bij verschillende bedrijven. Hierdoor heb ik overal een kijkje in de keuken mogen nemen om erachter te komen wat ik écht wilde en om te komen tot waar ik nu ben. Hierin is mijn liefde voor het ondernemerschap en de liefde voor de mode altijd gebleven.

Robin, de vorige eigenaar van Pull of Polo kende ik goed. We gingen regelmatig squashen. Tijdens één van onze squashmomenten vertelde Robin dat hij andere plannen had, graag wilde emigreren en eigenlijk van de winkel af wilde. Ik heb daar de week erna veel aan gedacht en toen de stoute schoenen aangetrokken en hem benaderd voor nog een potje squashen waarin de gesprekken over een overname zijn begonnen. Zoiets duurt natuurlijk even maar dit was voor mij de kans die ik móest pakken.

Ik heb na de overname de naam en het concept gehouden wat het was. Het voelde goed om de vliegende start te nemen met een bestaande reputatie en klantenbestand.
In de loop der jaren hebben we heel langzaam wat dingen naar onze eigen had gezet. Zo is onze collectie mijns inziens veelzijdiger, diverser en bieden we nu voor ieder wat wils. Ik wil graag een winkel zijn waar je voor jong tot oud kunt slagen. Ik heb klanten van 25 maar ook van 80 en we zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en nieuwe mode.

Afgelopen maanden in Coronatijd hebben we intern heel veel steun aan elkaar gehad. We hebben veel samen gezeten om te kijken hoe we dingen gingen aanpakken. Ons grootste en belangrijkste vraagstuk was, hoe blijven we in contact met de klant. Dit hebben we veelal gedaan door onze social media kanalen uitgebreid te gebruiken en bijvoorbeeld vlogs te gaan maken over kleding waarbij de klant toch nog steeds de gezichten achter Pull of Polo kon zien.
Wat ik meeneem uit deze maanden is dat sommige zaken die ik graag wilde met de winkel in een stroomversnelling zijn gekomen omdat er tijd voor was. Zo hebben we onze webshop ingericht en hebben we personal shopping uitgerold. Personal shopping houdt in dat je op afspraak 1 of 2 uurtjes in de winkel kunt doorbrengen met jouw favoriete verkoper die jou voorziet van kundig advies op gebied van styling en dit kan zowel tijdens als buiten openingstijden. Ik hoop dat mensen hier gebruik van gaan maken, het is namelijk hartstikke leuk!”

PULL OF POLO is gevestigd aan de Brugstraat 21 en is geopend van maandag t/m zaterdag.
De webshop is te vinden op www.pullofpolo.nl
Afspraken voor het personal shoppen kun je maken in de winkel of via 0172 617 757

Contactgegevens