RegioMakelaer® is een jonge organisatie met een frisse kijk op de recente ontwikkelingen van de regionale woningmarkt.
Korte lijnen, maatwerk en een actieve “handen uit de mouwen” mentaliteit maken ons een daadkrachtig makelaarskantoor.
Betrouwbaar, betrokken en hard werken zijn onze kernwaarden. Voor een waardebepaling en een zoekopdracht kun je geheel kosteloos bij ons terecht.
Zo kan je vrijblijvend kennis maken met RegioMakelaer.Natuurlijk kan je ook bij ons terecht als je, je huis wilt verkopen, aankopen of als je een taxatie nodig hebt.
Wil je meer informatie over onze werkwijze en onze tarieven?
Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, we helpen je graag.

.
.
.

ONDERNEMER VAN DE WEEK – 8 juli 2021

 

 

De ondernemers van deze week zijn Elsbeth Domburg en Marlies van der Weijden van De RegioMakelaer.

Marlies: Hoe we begonnen? Ik had al eerder kennis gemaakt met de makelaardij en Elsbeth besloot om het roer om te gooien en van verzekeringen de makelaardij in te gaan. We zijn elkaar toen tegengekomen op de opleiding in 2015. Ik kom zelf uit Zoetermeer en Elsbeth komt hier vandaan. Ik kom uit een stedelijk gebied maar vind voor ons vak deze omgeving en cultuur erg leuk. Het is dan ook een hele bewuste keuze geweest dat we 4 jaar geleden hier aan de slag zijn gegaan.

We zijn een supersterk team en dat wisten we eigenlijk vanaf het eerste moment op de opleiding al. We deden de opleiding tot Register Makelaar Taxateur (RMT) wat betekent dat we geregistreerd en erkend makelaar/taxateur zijn met deze beschermde titel en hiermee ook lid zijn van de branchevereniging VBO.

Elsbeth: Ik werkte oorspronkelijk op het assurantiekantoor Domburg welke van mijn vader en mijn opa was. Mijn vader heeft dit destijds verkocht aan Van der Panne, de naam die nu op de gevel staat. Ik had destijds de ambitie om de zaak over te nemen maar ik wist diep van binnen dat ik liever iets wilde doen met huizen. Toen ik tijdens de opleiding Marlies tegenkwam wist ik het zeker, we moesten dit samen doen. Makelaardij kun je ook slecht in je eentje doen, het is een snelle markt en je kunt nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijk zijn.

Nadat we samen zijn gaan eten in de Molen en we het erover hadden, zijn we begonnen en gingen we eigenlijk direct als een speer. Boven verwachting eigenlijk.

Waar velen ons bijna voor gek verklaarden dat we de opleiding volgden in een slappe tijd van de branche, draaide de markt eigenlijk 180 graden om na onze start. De markt trok aan en we konden een vliegende start maken.

We wilden direct vanaf het begin een no nonsense houding aannemen. Als wij denken dat, voor bijvoorbeeld het maken van de foto’s, een stofzuigertje of even ramen zemen nog net even het verschil kan maken, dan pakken we die gerust zelf beet. Hiermee maken we ons vak heel persoonlijk. We zijn beide ook moeder, dus we begrijpen dat op de dag van een fotosessie de hagelslag bij het ontbijt nog door de kamer kan vliegen en we daar dan even op in moeten springen. No nonsense, we doen het samen.

Afgelopen jaar hebben we door corona geen groepsbezichtigingen kunnen doen maar moest ieder voor zich op een eigen afspraak. Dit maakte het veel persoonlijker wat wij stiekem veel leuker vinden, het past gewoon goed bij ons om direct contact te maken. Sommigen van onze relaties vinden het jammer als het contact stopt wanneer een woning verkocht is, dit is het mooiste compliment wat je kunt krijgen.

Als we RegioMakelaer moeten vangen in één zin dan zou het zijn “Sneakers aan en gaan”. We hebben eigenlijk alleen maar positief afgeronde dossiers en we vinden altijd een manier om het gezamenlijk met de opdrachtgever tot een goed einde te brengen, op pumps of sneakers, nét wat er nodig is.

Voor de toekomst hebben we een mooi doel. Als je het hebt over makelaardij in Bodegraven dan is er best een gevestigde orde. Ons doel is om, wanneer je een Bodegraver naar lokale makelaars vraagt, in één zin genoemd te worden met de reeds gevestigde orde. Hiervoor zijn we “as we speak” bezig met een aantal marketing projecten. We zijn goed opweg!

RegioMakelaer Bodegraven