Al ruim 40 jaar dragen wij zorg voor het verkopen, inmeten en installeren van vloeren zoals tapijt, laminaat, parket, pvc, vinyl en marmoleum. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor uw raamdecoratie zoals bijvoorbeeld luxaflex, jaloezieën en gordijnen. En kunt natuurlijk ook voor alle bijkomende zaken zoals gordijnrails, fournituren, onderhoudsproducten, ondervloeren, egaliseren en plinten bij ons terecht.

Op deze website leest u meer over onze werkwijze, de merken die wij verkopen en producten in het assortiment. Ook zijn wij Royal Dealer van Quick Step. U kunt bij ons de volledige Quick Step Laminaat en Vinyl collectie inzien.

Houden wij u graag op de hoogte van acties en de laatste nieuwtjes op het gebied van woningstoffering. Daarnaast kunt u voorbeelden van collecties bekijken. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u direct een aanvraag doen om uw vloeren, gordijnen of raamdecoratie in te laten meten.

Wilt u advies en een offerte? Dan bent u van harte welkom in onze showroom van 500m2 op de Doortocht 7 te Bodegraven. U kunt ons ook e-mailen via [email protected] en bellen via 0172-611808

Contactgegevens