Jouw personal shopper bij Shoeby Bodegraven

Jij bent van harte welkom in Shoeby Bodegraven. Het team van personal shoppers en onze franchisenemers John en Graciela van der Heijden gaan ervoor zorgen dat jij die te gekke outfit scoort. Bij de Shoeby in Bodegraven kun je terecht voor diverse merken. Heb je de tijd? Dan krijg jij ook nog een goede kop koffie, of thee. Tot zo!
.
.
.
ONDERNEMER VAN DE WEEK – 22 april 2021

De ondernemer van de week.
De spits wordt afgebeten door John en Graciela van Shoeby Bodegraven. John neemt ons mee in hun verhaal.

” We zitten zo’n 40 jaar in het vak waarvan nu ruim 10 jaar in Bodegraven met Shoeby. Hiervoor hebben we onder anderen in Amsterdam en Gouda winkels gehad als VET en forecast.
Onze winkel in Bodegraven doet het goed. We hebben veel vaste gasten en deze breiden zich nog steeds uit. Hier zijn we dankbaar voor. Ik denk dat mensen graag bij ons komen door de fijne sfeer die er heerst in de winkel en ons uitgebreide en wisselende assortiment.
Het concept Shoeby is in de loop der jaren modieuzer en hipper geworden en dat zien we terug in de brede doelgroep die we in de winkel zien. We hebben heren-, dames-, en kinderkleding.

Afgelopen maanden in Coronatijd hebben we goed weten te overleven. We zijn ons onder anderen meer gaan richten op het gebruik van social media en zijn bijvoorbeeld kledingsetjes gaan maken en fotograferen. Mede door de bestaande achterban hebben we goed kunnen overleven. Vanaf de 28e van deze maand mogen we in onze winkel 12 mensen tegelijk ontvangen, dat betekent voor ons dat we nagenoeg regulier open kunnen, dat is erg fijn.

Als we iets mee mogen nemen uit de afgelopen maanden dan is het dat we ons online en op social media blijvend meer willen laten zien.

We zijn trots op onze winkel en dat, buiten ons motto om dat je vooral jezelf moet blijven en niet te gek moet doen, mogen mensen best weten.”

Shoeby is gevestigd aan de van Tolstraat 37.
Geopend van ma t/m zat. Nu nog op afspraak via 0172 645 727 vanaf 28 april ben je weer zonder afspraak welkom.

Contactgegevens