Slagerij & Partyservice Gelderblom Bodegraven is een zelfstandige, ambachtelijke slagerij, aangesloten bij de Gelderblom slagerijen. Voordeel hiervan is dat de intensieve productie elders wordt uitgevoerd, waardoor wij meer tijd hebben voor de productie van specialiteiten en klantenservice. Zo komen vele van onze verse vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij.

Wij bieden een uitgebreid assortiment snel te bereiden panklare artikelen. Alles wordt ambachtelijk bereid en is van hoge kwaliteit. Wat dacht u van onze bekende biefburger of de populaire slavink? Gewoon en toch buitengewoon lekker. Net even anders is onze specialiteit de stamboom. Heerlijk bij diverse maaltijden.

Wij leveren warme en koude buffetten, bittergarnituur en saladeschotels. Alle producten worden vers gemaakt in eigen keuken. U krijgt een op maat gemaakte offerte, zodat het geheel binnen uw budget valt en de ideale samenstelling heeft. Zie de betreffende pagina’s.

Onze maaltijden komen uit eigen keuken en worden gemaakt van verse grondstoffen. Zo heeft u altijd een smakelijke en voedzame maaltijd. Wij bieden het gemak van diverse éénpansmaaltijden. Toppers zijn de verschillende rijstschotels en onze andijviestamppot.

Contactgegevens