Merkverf tegen spotprijzen.
Iedereen die voor binnen of buiten verf nodig heeft, van goed tot de hoogste kwaliteit, is het goedkoopst uit bij Verfhuis bodegraven. Een uitkomst voor de particulier, die tot voor kort een groot deel van zijn schilderbudget aan verf zag opgaan, maar ook de professional komt er over de vloer. Want nog nooit was kwaliteitsverf zó goedkoop!

Merkverven worden bij Verfhuis bodegraven tegen discountprijzen van de hand gedaan. Het op kleur brengen gebeurt op 1 van de 2 mengmachines. Op kleur maken is bovendien ook nog eens kosteloos.

” Ik wil mijn winkel alleen geen discount noemen, maar een verfspeciaalzaak tegen lagere prijzen.”

Prijzen 30% goedkoper dan concurenten

Ik heb er alle vertrouwen in. Onze prijzen zijn, door een uitgekiende inkoop, gemiddeld ruim dertig procent lager dan die van de concurrentie, terwijl het toch dezelfde fabrikaten zijn. Het complete assortiment verfsoorten, muurverf, buitenlatex, lakverf – van vele bekende merken is aanwezig.

Breed assortiment
Het zal duidelijk zijn dat Verfhuis bodegraven ook een breed assortiment non-paint heeft in de vorm van glasweefsel, kwasten, schuurpapier, verfverdunners, afplakmateriaal en nog veel, veel meer.

Dus kom, kijk, vergelijk en profiteer nu van de enorme prijsverschillen!

Contactgegevens