Merkverf tegen spotprijzen.
Iedereen die voor binnen of buiten verf nodig heeft, van goed tot de hoogste kwaliteit, is het goedkoopst uit bij Verfhuis bodegraven. Een uitkomst voor de particulier, die tot voor kort een groot deel van zijn schilderbudget aan verf zag opgaan, maar ook de professional komt er over de vloer. Want nog nooit was kwaliteitsverf zó goedkoop!

Merkverven worden bij Verfhuis bodegraven tegen discountprijzen van de hand gedaan. Het op kleur brengen gebeurt op 1 van de 2 mengmachines. Op kleur maken is bovendien ook nog eens kosteloos.

” Ik wil mijn winkel alleen geen discount noemen, maar een verfspeciaalzaak tegen lagere prijzen.”

Prijzen 30% goedkoper dan concurenten

Ik heb er alle vertrouwen in. Onze prijzen zijn, door een uitgekiende inkoop, gemiddeld ruim dertig procent lager dan die van de concurrentie, terwijl het toch dezelfde fabrikaten zijn. Het complete assortiment verfsoorten, muurverf, buitenlatex, lakverf – van vele bekende merken is aanwezig.

Breed assortiment
Het zal duidelijk zijn dat Verfhuis bodegraven ook een breed assortiment non-paint heeft in de vorm van glasweefsel, kwasten, schuurpapier, verfverdunners, afplakmateriaal en nog veel, veel meer.

Dus kom, kijk, vergelijk en profiteer nu van de enorme prijsverschillen!

.
.
.

 

ONDERNEMER VAN DE WEEK – 13 mei 2021:

De ondernemer van deze week is Erwin Meijer van Verfhuis bodegraven!

Zo’n 12,5 jaar geleden ben ik mijn winkel begonnen aan de Van Tolstraat in Bodegraven. Toen nog naast Slagerij Rietveld. Ik was zelf schilder en door gesprekken met één van mijn leveranciers raakte ik geënthousiasmeerd om zelf een winkel te starten. Enige tijd heb ik de winkel gedraaid naast mijn werk als schilder maar al snel werd de winkel dusdanig druk dat ik dat niet meer kon combineren waarna ik dit fulltime ben gaan doen.

Vanaf begin af aan wilde ik me zowel richten op de particulier, mensen die zelf hun huis of iets anders willen schilderen, als op de professional, de schilder. Door mijn achtergrond als schilder kon ik die professionele vraag goed beantwoorden en als snel bereikte ik wat ik voor ogen had. Tot op de dag van vandaag komen zowel particulieren als professionals in de winkel met ieder hun eigen vraag en behoefte. De particulier zal wellicht liever komen “winkelen”, waar de schilder graag een bestelling plaatst en ophaalt.

Vijf jaar geleden ben ik verhuisd naar de locatie waar ik nu zit, nog steeds de Van Tolstraat maar nu op nummer 5.
Slagerij Rietveld had ambitie om uit te breiden en ik wilde zelf ook graag wat groter.

Toch heb ik niet de ruimte nodig om alle mogelijke kleuren in de schappen te zetten. We hebben namelijk geen standaard kleuren in huis. Al onze producten worden in onze winkel op vraag gemengd. Alles wat in de schappen staat is transparant of wit en kan elke gewenste kleur worden. Naast onze verf en lak hebben we alle benodigdheden voor een schilderklus in huis zoals tape, schuurpapier en kit.

Afgelopen maanden heb ik het geluk gehad dat ik open mocht blijven. Hetzij op bestelling, hetzij op afspraak maar ik heb continu mijn klanten kunnen bedienen.

Ik mag van geluk spreken dat Corona mij op dat vlak niet geraakt heeft. Fijn dat mensen weer in de winkel mogen komen maar bestellen blijft ook gewoon mogelijk.

Verfhuis bodegraven is gevestigd aan de van Tolstraat 5 te Bodegraven en is geopend van maandag t/m zaterdag.
Bestellingen kunnen doorgegeven worden via 06-463 268 75.

Contactgegevens