Corona virus

 in nieuws

Corona virus

Wat we vandaag schrijven kan morgen al weer anders zijn. Nooit eerder was er een situatie als deze. Improviseren, schakelen  en bijstellen. Meer dan ooit wordt het ondernemerschap op de proef gesteld. De BOV volgt de richtlijnen van overheid en RIVM. Helaas moesten de restaurants hun deuren sluiten. Maaltijden thuis bezorgen of afhalen mag wel. Thuiswerken is voor de meeste detaillisten geen optie. Daarom mogen winkels openblijven. Brancheorganisaties adviseren hun leden. Meer info op https://www.rijksoverheid.nl/actueel

Wat doet de winkelier?

Ondernemers kunnen zelf regelen hoe zij in deze periode hun zaken doen. Met of zonder personeel, al dan niet met aangepaste openingstijden. Als de winkel openblijft, dan worden de bekende maatregelen toegepast: afstand bewaren, vaak de handen wassen en alles goed schoonhouden.

Wat doet de BOV?

De BOV heeft besloten alle geplande activiteiten en evenementen op te schorten of af te lasten. In elk geval tot eind april. Hou de agenda op de website van de BOV in de gaten. De bloembakken worden begin mei  wel opgehangen en geplaatst. Dan wordt het dorp toch weer een beetje opgefleurd. De BOV overlegt met de Gemeente  over  aanvullende maatregelen in Bodegraven-Reeuwijk. Hou daarom ook de berichtgeving van de gemeente in de gaten.