Prijsuitreiking zegelactie 2019

 in nieuws

Zaterdag 4 januari was het een drukte van belang bij de prijsuitreiking van de BOV spaarzegel actie. Er waren dit jaar dan ook meer dan 60 gelukkige prijswinnaars. De meesten daarvan kwamen naar Punt;Komma om hun prijs in ontvangst te nemen. Nieuwsgierig naar welke prijs zij hebben gewonnen. Dat bleef tot het laatst een verrassing. De hoofdprijs van € 1.000 is gewonnen door familie Veelenturf-Koster, Vlietkade in Bodegraven. Vader en kind waren er om de prijs in ontvangst te nemen uit handen van de BOV voorzitter.
BOV voorzitter Quint Langerak kijkt tevreden terug op het succes van deze lokale spaaractie. Het grote aantal ingeleverde spaarkaarten toont aan dat inwoners volop hun inkopen doen in ons dorp. Ook mooi om te zien dat consumenten uit omliggende plaatsen hier hun volle spaarkaarten inleveren. In een tijd dat nogal eens met een schuin oog naar de webwinkels wordt gekeken, bewijst deze actie dat veel consumenten de fysieke winkels blijven bezoeken. Gelukkig maar.
Het totale prijzenpakket was ook dit jaar groot, mede dankzij de bijdragen van de deelnemende BOV winkeliers. Hierdoor was er een grote variatie in prijzen.

De verrassingsprijzen werden beschikbaar gesteld door Doc33, Juwelier van Zijl, Jacky Edelsmid, De Margriet, Expert, Kamerling, Daans shop, Brood en Ko, Doorduijn, Shoeby, Hizi Hair, t Haarhuys, Read shop, Veldhuizen, Jumbo, Raaphorst, Kalkman, EllenZ, Punt;Komma, Alice haar en huidverzorging, Pull of Polo en het Bonte varken. Het maakt meteen goed duidelijk dat ons dorp heel veel te bieden heeft.

De BOV stelde naast de fraaie hoofdprijs van € 1.000 ook prijzen beschikbaar van € 100 en € 50. Quint Langerak was blij, dat er zoveel inwoners een prijs hebben gewonnen door aan deze actie mee te doen. Ook bedankte hij alle deelnemende BOV-leden, die het welslagen van deze spaaractie hebben mogelijk gemaakt. Tenslotte was er nog een woord van dank voor de organiserende bestuursleden en de gastvrouw.
Op de website van de BOV www.bov-bodegraven.nl/zegelactie/ is het volledige overzicht te zien van alle prijswinnaars. Daar is ook te zien welke andere activiteiten de BOV zoal door het jaar heen organiseert. Dat is alleen maar mogelijk dankzij het grote aantal bedrijven dat lid is van de BOV. Door lokaal te kopen kunnen deze ondernemers blijven bestaan. En kan de BOV zich blijven inzetten voor een gezellig dorp waar het goed winkelen en vertoeven is.