Prijswinnaars Hierrr met je kassabon blij met de gewonnen prijs

 in nieuws

Prijswinnaars Hierrr met je kassabon blij met de gewonnen prijs

Zaterdagmiddag 7 maart heeft de voorzitter van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging Quint Langerak de prijzen overhandigd aan de prijswinnaars van Hierrr met je kassabon.

In de periode van 1 februari t/m 22 februari 2020 kon iedereen van zijn kassabon een lot maken. Vele duizenden kassabonnen zijn ingeleverd in de daarvoor bestemde BOV-bussen. De gelukkige 10 winnaars kregen allemaal een BOV-cadeaubon  ter waarde van 50 euro. Quint vertelt dat het leuk is om te zien dat een kassabon van één euro ineens 50 euro oplevert. Ook is de voorzitter blij dat de mensen lokaal kopen want een dorp als Bodegraven heeft dit echt nodig. En gezien de grote hoeveelheid ingeleverde kassabonnen doen vele inwoners hun aankopen lokaal. Daar is de BOV blij mee, want dat is goed voor een vitaal winkelcentrum.

Restaurant In het Bonte Varken in de Kerkstraat heeft de ruimte beschikbaar gesteld en de prijswinnaars zijn door de BOV voorzien van een hapje en een drankje. De actie komt vanwege het succes zeker volgend jaar weer terug.