PuntKomma genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

 in nieuws

De BOV is verheugd dat Punt;Komma is genomineerd voor de prestigieuze Ondernemersprijs Midden-Holland. Eigenaren Renske en Klaas Jan van Dam zijn actieve leden van de BOV. Renske als bestuurslid en Klaas Jan als straatambassadeur. We wensen hen veel geluk toe om de eerste prijs te gaan winnen.

Bericht van Rebo Nieuws:

 

PuntKomma uit Bodegraven genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

De lifestylewinkel PuntKomma in Bodegraven is samen met acht andere winkels uit Midden-Holland genomineerd voor de Ondernemersprijs. Op 20 januari 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt in de Goudse Schouwburg.

“Geweldig natuurlijk, het is heel bijzonder dat je genomineerd wordt.” aldus Klaas Jan van Dam, die samen met Renske van Dam eigenaar is van de winkel. “We zijn zeker enthousiast.” Ze kregen het feit dat ze genomineerd waren op een bijzondere manier te horen. “Dan word je genomineerd; dat was een soort donderslag bij heldere hemel. Wij zitten hier in New York en dan krijg je het langzamerhand mee via ‘appjes’ en felicitaties, dat is dubbel bijzonder. Het is overweldigend.” aldus een enthousiaste Van Dam.

DRIE CATEGORIEËN

De in totaal negen genomineerden zijn opgedeeld in drie verschillende categorieën. De eerste is Detailhandel en Horeca met Kempkes Optiek, Kamphuisen Siroopwafelfabriek, beiden uit Gouda en daaronder ook Lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven als genomineerden. In de categorie MKB zijn Ballen Enzo uit Moordrecht, Garlic Solutions uit Waddinxveen en Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven genomineerd. Bij de klasse Grootzakelijk zijn De Vries en Verburg it Stolwijk, Erfgoed uit Moerkapelle en Gouda Refractories uit Gouda genomineerd.

De jury van de Ondernemersprijs gaat de bedrijven bezoeken, waarna op 20 januari duidelijk zal worden wie er gewonnen heeft.