Word nu ook lid van de BOV!

Word nu ook lid van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging! Een actieve en groeiende vereniging, want veel collega’s gingen u al voor. Profiteer ook mee van de vele voordelen, zoals:

 • Betrokkenheid bij een actieve ondernemersvereniging
 • Gratis óf met korting deelnemen aan spectaculaire BOV acties en evenementen
 • Kosteloos accepteren van BOV cadeaubonnen
 • Samen één krachtig geluid vormen richting instanties
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

De Bodegraafse Ondernemers Vereniging is opgericht in 1962 en telt meer dan 100 leden. Deze leden zijn voor een groot deel actief in de detailhandel. Ook andere branches zoals dienstverlening en horeca zijn vertegenwoordigd, zodat we kunnen spreken van een breed draagvlak. De vereniging stelt zich ten doel de belangen van de aangesloten ondernemers te behartigen. Het regulier lidmaatschap bedraagt slechts € 200,- per jaar.

Wilt u meer weten over de BOV, of lid worden?
Om lid te worden dient onderstaand formulier in te vullen.
Download dan hier onze algemene informatiebrochure.

Ja, ik meld mij graag aan als lid van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV).

  De contributie bedraagt A

  excl. BTW

  Mijn extra vrijwillige contributie is B

  excl. BTW

  Zodat ik aan de BOV betaal A + B

  excl. BTW


  Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens, onder andere, contributie en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de BOV. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Incassant ID: NL18ZZZ404644310000.